Официално представяне на ФК Звезденбург

Официално представяне на ФК Звезденбург

Начало на една нова приказка в червено

Предизвикателствата на новото време в развитието на най-добрия град за живеене в България налагат необходимостта от приемственост и възвръщане на футболната слава на Бургас.
Проектът „Звезденбург“ има дългосрочна визия за развитие  на бургаския футбол, преминавайки по естествен, еволюционен път през всички нива на системата на БФС. ФК „Звезденбург“ е  наследник на традициите на бургаския футбол.

00736157Политиката, която ще изповядва ФК „Звезденбург“, е даване на шанс за изява на местни момчета, които са лоялни към клуба и града си. Основен акцент във визията на новия клуб е представителния отбор към 2022 година, отборът да бъде изграден изцяло възпитаници на собствената футболна академия.

В самото начало на развитието си клубът ще тества различни перспективни състезатели, ще разчита на местни млади треньори, също така ще предостави възможности за състезателна реализация на футболисти от школите на ФК „Нефтохимик“ и  ФК „Черноморец“. Изграждайки стратегически партньорства с двата емблематични бургаски клуба, ФК „Звезденбург“ ще обедини своите сили в посока     по-бързо изкачване на  стълбицата от аматьорския до професионалния футбол.

ФК „Звезденбург“ има подсигурен бюджет за достигане до професионалния футбол, благодарение на своите авторитетни партньори в лицето на Генералния спонсор – Людмил Митов „Планекс Бургас“ ООД, Венцислав Мусабашев „Елма М Груп“АД, Киро Русев„Андела“ АД, Георги Базотев „Фаркол“ ООД ,  Добромир Маринов „Ди Ес Хоум“ ООД ,   „Кабано“ ООД  ,  Врънгови ООД,

Унакс пък изцяло ще поддържат клубната страница  www.zvezdenburg.com

Клубът има и много свои подръжници и съмишленици в лицето на хора като г-н Павлин Ваковски шеф на синдиката на „Лукойл“, г-н Злато Златанов Директор на югоизточна регионална дирекция на Български Спортен тотализатор, г-н Диян Димов пристанище Бургас и  др.

Почетен Президент на Футболен Клуб Звезденбург е  Анатоли Нанков.

Проета ще бъде ръководен и менажиран от братята Петър  Алексиев и Христо Алексиев , Изпълнителен Директор  – Людмил Митов, Технически Директор Александър Алексиев, Спортен Директор в лицето на Стефан Павлов, постът на старши треньор ще бъде поверен на Иван Мирчев с  помощници Павел Алексиев и Георги Цъцаров.FB_IMG_1442583040905